Hotel-Restaurant Nieuwvliet Bad in ZeelandHotel gelegen op slechts 100 meter van het strand

Boek een kamer

Over het hotel

Welkom bij Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwvliet Bad in Nieuwvliet-Bad

Gelegen in de Zeeuwse duinen en op slechts honderd meter van het strand ligt Fletcher Hotel-Restaurant Nieuwvliet Bad. Door de ligging en de faciliteiten is dit hotel de ideale bestemming voor een heerlijke strandvakantie in Zeeland!

Hotel met diverse faciliteiten

Het hotel beschikt over diverse faciliteiten om volledig tot rust te komen. Zo kunt u ontspannen in onze sauna, opwarmen en een zomers tintje opdoen in ons solarium of een baantje trekken in het overdekte zwembad. Voor de actieve gasten is er ook genoeg vertier, zoals een fitnessruimte en kegel- en bowlingbanen. Verder beschikt het hotel over een à la carte restaurant, een lounge en een gezellige bar (Irish Pub).

Overnachten aan zee

Naast zonnen en uitwaaien op het strand kunt u in de omgeving ook volop genieten van natuur, rust en ruimte. Op korte afstand vindt u het natuurgebied De Zwarte Polder en het bijzondere natuurgebied Het Zwin waar u haaientanden kunt zoeken. Hier kunt u mooie wandel- en fietstochten maken. Ook leuke uitstapjes naar de karakteristieke Belgische plaatsen Brugge, Oostende, Knokke en Gent mogen niet ontbreken.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.