Heerlijk uit eten bij Restaurant Nieuwvliet BadCulinair genieten in Nieuwvliet-Bad

Reserveer een tafel

Over Restaurant Nieuwvliet Bad

In ons à la carte restaurant kunt u 's avonds genieten van een smaakvol diner dat met liefde wordt bereid door onze chef-kok en zijn keukenbrigade. De internationale keuken biedt u een uitgebreide keuze aan smakelijke gerechten en laat zich mede inspireren door invloeden uit de streek. Zeeuws-Vlaanderen is niet voor niets de meest culinaire provincie! Onze medewerkers adviseren u graag over de gerechten en de bijpassende wijnkaart om uw avond helemaal compleet te maken.

Bar & Terras

Wilt u nog even na borrelen na uw diner? Dan kunt u plaatsnemen aan de gezellige bar. Bij mooi weer kunt u ook plaatsnemen op ons ruime terras, waar u een lekker hapje en drankje kunt nuttigen.

Openingstijden

  • Ontbijt: 08.00 - 10.00
  • Lunch: 12.00 - 17.00
  • Diner: 18.00 - 21.00

Acties & Evenementen 

 

 

 

 

 

Klassieke Wildstoof - €19,50,- p.p.

01 november 2017 - 30 november 2017
De gehele maand november geniet u bij Fletcher Hotels van een heerlijk klassieke wildstoof met rode kool en stoofpeer voor maar €19,50.

Combineer de wildstoof met een bijpassend Bavaria Bock biertje voor €23,-.

Reserveren

 

 

  

 

 

 

 

 

Exclusief: Bioscooparrangement voor €25,- p.p.

01 oktober 2017 - 30 november 2017
Humor, romantiek en ouderwetse gezelligheid: u wordt feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels, waarna u geniet van een uitgebreide High Tea. Klets ongestoord bij onder het genot van een heerlijke kop thee met zoete en hartige lekkernijen en laat u in de watten leggen met onder andere muffins, bonbons, koekjes, sandwiches en natuurlijk onbeperkt thee of koffie. Na deze gezellige middag ontvangt u de bioscoopkaartjes voor de nieuwste feelgood romcom van Hollandse bodem: WEG VAN JOU, met Katja Herbers in de hoofdrol. Het wordt een onvergetelijke dag!

Reserveren

 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.